AcasaOferte specialeRezervariEvenimenteGalerieDestinatieActivitatiServiciiRestaurantCazareContact
Bine ati venit la
Club Dunarea - Eforie Nord


Complexul Hotelier Dunarea se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 14 km de Constanta, care imbina turismul recreativ cu cel balnear fiind renumita in toata Europa.

Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.
 • Confort sporit in dormitoare
 • O oaza de liniste in Eforie Nord
 • Vacante de neuitat pe litoral
 • cel mai fin nisip, cea mai frumoasa plaja
 • Beach bar sunrise - club dunarea
FA O REZERVARE LA HOTELURMARESTE-NE PE FACEBOOK

facebook
Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Eforie Nord
ACTIVITATI CLUB DUNAREA

Program Activitati Artistice pentru copii - perioada 15.06.2020 15.09.2020

9:00-10:00 Curs de inot la piscina din cadrul complexului

9:00-11:00  Gimnastica, Intreceri, Dans si Veselie in zori de zi impreuna cu Trupa Zbumzzii!

In fiecare dimineata va asteptam pe plaja privata la mare a complexului sa ne facem incalzirea si sa ne pregatim pentru o noua zi de vacanta alaturi de cei mai hazlii profesori de Super - Inviorare

10:00-12:00 ; 14:00-17:00 Gradinita de copii "Kinder Club Dunarea" Babysitting unde parintii au posibilitatea de a lasa copii in grija personalului calificat .In acest timp copii vor viziona desene animate, vor participa la activitati de creatie si imaginatie , mini-curs de teatru , poezie, fabule si glume , lectii de desen si multe alte activitati extracuriculare.
Talentul oricarui copilas va fi descoperit si indrumat spre a primi cat mai multe aplauze si o amintire de neuitat din cea mai frumoasa vacanta a anului .

17:00-19:00 Giumbuslucuri la piscina, Concursuri,  Distractie si Animatie cu personaje trasnite din basme si povesti ale Trupei Zbumzzii

Ne intoarcem cu pasi repezi spre minunata lume a copilariei unde chiar si parintii alaturi de copii se vor distra pe cinste, vor castiga premii si ii vor incuraja pe micuti in cele mai amuzante jocuri.

19:45-20:00 Vizionare desene animate , filme Disney.

20:00-21:00 Recital de poezii, Mini-Karaoke si Discoteca pentru pitici

Cum altfel sa ne petrecem seara daca nu cantand si dansand? Astfel ii asteptam pe pitici la Mini-Discoteca unde vor canta, vor dansa si vor recita poezii minunate invatate pe parcursul zilei la atelierul de creatie sau chiar vor participa la mici spectacole unde cei mai talentati vor primi pe langa aplauze si felicitari, diplome  de merit!

Saptamanal spectacole de teatru si divertisment pentru copii si nu numai!

 

Activitati pentru adulti

 • Seri festive cu ansambluri  folclorice
 • Seri muzicale cu formatia complexului
 • Karaoke
  Organizam petreceri in stil karaoke cu sonorizare de exceptie si o gama larga de negative pentru cantat. Distractia este garantata!
 • Discoteca in aer liber
 • Seri cu cine festive
 • Biliard, darts, table, carti de joc, ping-pong
  Dispunem de locuri special amenajate pentru diverse activitati recreationale©2011 Club Dunarea . Toate drepturile rezervate.

artlink