AcasaOferte specialeRezervari GalerieDestinatieActivitatiServiciiRestaurantCazareContact
Bine ati venit la
Club Dunarea - Eforie Nord


Complexul Hotelier Dunarea se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 14 km de Constanta, care imbina turismul recreativ cu cel balnear fiind renumita in toata Europa.

Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.
  • Confort sporit in dormitoare
  • O oaza de liniste in Eforie Nord
  • Vacante de neuitat pe litoral
  • cel mai fin nisip, cea mai frumoasa plaja
  • Beach bar sunrise - club dunarea
Proiect Modernizare Restaurant Dunarea

IMAGINI LIVE DE LA PISCINA
user: web
parola: abcde!23


FA O REZERVARE LA HOTELURMARESTE-NE PE FACEBOOK

facebook


Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Eforie Nord
PROIECT MODERNIZARE RESTAURANT DUNAREA


DUNAREA HOTELS MANAGEMENT S.R.L., cu sediul în Str. Grup Hoteluri Dunărea, Minihoteluri Dunărea, Constructia C12 - Recepție Camera 1, localitatea Eforie Nord, județul Constanta, România, înregistrată sub nr. J13/354/2010 la Oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF 26589890, anunță lansarea proiectului cu titlul ”Modernizare Restaurant Dunărea”, cod RUE 1357, înscris în cadrul Actiunii 4.1.1 Investiții în activități productive, finanțată din Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 - Axa Prioritara 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliențe a economiei.

Proiectul se derulează începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), respectiv 09.02.2023 și nu va depăși data de 31.12.2023.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sporirea competitivității și îmbunătățirea viabilității economice a societății DUNAREA HOTELS MANAGEMENT SRL prin realizarea de investiții în domeniul de activitate existent: Restaurante.

Proiectul are printre principalele rezultate prevăzute, următoarele:
- Atingerea unei productivități a muncii cu o creștere de cel putin 15% in al treilea an de la finalizarea implementarii proiectului (2026);
- Achiziționarea de echipamente și dotări inovatoare necesare domeniului de Restaurante.

Valoarea proiectului este de 4.067.315,28 lei (valoarea totală) din care ajutor financiar nerambursabil 2.170.761,12 lei. Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact: DUNAREA HOTELS MANAGEMENT S.R.L., cu sediul în Str. Grup Hoteluri Dunărea, Minihoteluri Dunărea, Constructia C12 - Recepție Camera 1, localitatea Eforie Nord, județul Constanta, România.

Persoană de contact: Raluca-Andreea ZAHARIA clubdunarea1@gmail.com mdragan2003@yahoo.com Tele: 0723 672 042

 

©2011 Club Dunarea . Toate drepturile rezervate.

artlink
-->